Kontakt og info

Adresse: Morstongveien 47, 1859 Slitu • Tlf. Informasjonen: 69 84 65 00 • Se kart


Morenen kjøpesenter finner du på Slitu, rett ved siden av E18 og midt mellom Askim og Mysen. I hjertet av Indre Østfold er det kort vei til Mysen (5 km), Askim (7 km), Oslo (55 km) og svenskegrensen (40 km), og det er enkelt å ta seg hit med bil eller buss.

Morenen kjøpesenter ble åpnet 16. september 1976, den gang var det ingen andre enn Obs her. I 1990 ble bygget vesentlig utvidet og fikk navnet Morenen kjøpesenter. En ny, stor ombygging fant sted i 1994, og i 2001 ble senteret utbygd med Coop Obs Bygg. I det siste byggetrinnet i 2007 er senteret ytterligere utvidet og modernisert og gitt et estetisk løft, hvor spesielt inngangspartiet er fremhevet. Etter denne siste utbyggingen er senteret på 14.500 kvm og rommer i dag rundt 15 butikker/leietakere.

I tillegg finner du McDonald’s, Biltema, Thansen, Shell Express og Jem & Fix ved siden av oss.

Gratis parkering
Morenen Kjøpesenter skal være lett tilgjengelig for alle. Her kan du kjøre til døra og parkere gratis på en av våre nesten 500 parkeringsplasser, hvorav 6 er reservert for funksjonshemmede. Senteret er svært handikapvennlig ved at alt ligger på en flate, her er egne kundevogner til å sette på rullestolen, parkering nær inngangen osv.

Vi har handlevogner med barnesete, samt tvillingvogner. Det er stellebord på HC-toalett. Det er el-billadere ved Shell Express/Biltema.

Velkommen til en hyggelig handleopplevelse!

Ta bussen til Morenen kjøpesenter

Visste du at du kan ta Flex-buss til oss? Turene må bestilles senest én timer før du skal reise. Flex er for alle, og du kan få hjelp av sjåføren til av- og påstigning om du behøver det. Bussen har plass til rullestol.


Rutetider og info:

For mer informasjon om tilbudet og linjer, kan du ringe 03177 eller se rutetidene for Flex ved å klikke her

I tillegg stopper flere busslinjer ute ved veien, bl.a. linje 640 «Østfoldringen» mellom Indre Østfold og Sarpsborg. Klikk her for å se rutetabeller hos Østfold Kollektivtrafikk

Det samme gjør Linje 9 mellom Mysen og Oslo.
Klikk her for rutetabell

TAXI: Østfold Taxitjenester – Telefon: 02137